valokuvaaja_tampere_pirkannmaa__muotokuvaus

Valokuvaaja
Ville Kurki

Moi! Olen Tampereella elävä ammattivalokuvaaja, runoilija ja verkkoa WordPressillä kutova luova liikkuja. Teen muotokuvia, tapahtumakuvausta, yritys- ja brändikuvausta ja hääkuvausta. Olen aidosti kiinnostunut kuvista ja kielestä – ja myyn kuvantekijän palveluita yrittäjänä.

Valokuvilla tutkin hetkiä, joissa ilo, voima, melankolia, unelmat ja markkinointisuunnitelmat sekoittuvat keskenään. Kuvien avulla tartun hetkiin, jotka paljastavat ihmisten, tapahtumien, yritysten ja maisemien hienovaraisia vivahduksia, muodostaen kuvaksi jatkuvan tapahtumisen virran, joka sykkii energiaa, elämää ja tarinan alkuja. Kuvat herättävät sinun tarinasi tai yrityksesi pyrkimykset henkiin. Olen valokuvaaja Tampere, olen hyvä valokuvaaja, hääkuvaus Pirkanmaa, nettisivut yritykselle, olen avainsanoja ja ovia lämpimiin sävyihin, katson odotuksia kuvan edessä ja sanon: saat olla sinä, saat näyttää elävältä.

Kutsun sinut leikkisälle matkalle elämän näyttämöllä, jossa värit räjähtävät ja tunteet törmäävät toisiinsa. Suunnatkaamme yhdessä kohti kuvia, jotka uhmaavat perinteisiä odotuksia ja iloitsevat arjen näkymättömästä olennaisuudesta sekä juhlaan avaavasta ylevyydestä.